El meu primer Danone Alimenta les seves primeres vegades El meu primer danone beneficis del producte El meu primer Danone Alimenta les seves primeres vegades El meu primer danone beneficis del producte El meu primer Danone Alimenta les seves primeres vegades El meu primer danone beneficis del producte

Com a mare estàs al seu costat en totes les seves primeres vegades, escoltant el teu instint per donar-li el millor cada dia.
A Danone compartim amb tu aquest instint de protecció i pensant amb el teu nadó elaborem Mi Primer Danone, el làctic fresc infantil que l’hi aporta els nutrients necessaris dels 6 als 24 mesos.

Beneficis de Mi Primer Danone Beneficis de Mi Primer Danone Beneficis de Mi Primer Danone
Coneix Mi Primer Danone
Mi Primer Danone làctic fresc infantil Mi Primer Danone làctic fresc infantil Mi Primer Danone làctic fresc infantil

Elaborat amb un 93,7% de llet nutricionalment pensada per a nadons, Mi Primer Danone l’hi aporta en cada cullerada els nutrients necessaris dels 6 als 24 mesos.

Mi Primer Danone Associació Espanyola de Pediatria Mi Primer Danone Associació Espanyola de Pediatria Mi Primer Danone Associació Espanyola de Pediatria

Segons l’Associació Espanyola de Pediatria, la missió de la qual és promoure una alimentació adequada pel creixement infantil, la llet materna és l’aliment perfecte pel creixement del nadó.

Malauradament, diversos motius poden portar a una mare a triar una altre via d’alimentació. En aquests casos, i perquè la seva composició s’assembla moltíssim a la llet materna, els experts recomanen productes nutricionalment adaptats per a nadons.

Treballant colze a colze amb l’Associació Espanyola de Pediatria, Mi Primer Danone ha desenvolupat el primer producte amb llet de continuació per a nadons dels 6 als 24 mesos que es pren amb cullera. Una forma senzilla d’introduir nous aliments i sabors a la dieta del nadó, que a més, conté la dosis necessària de calci, ferro, àcids grassos essencials, vitamina A i minerals que l’ajuden a créixer sa i fort.

Mi Primer Danone recomanat Mi Primer Danone recomanat Mi Primer Danone recomanat

El calci és necessari pel creixement i desenvolupament normal dels ossos dels nens. El ferro contribueix al normal desenvolupament cognitiu dels nens. Els àcids linolènic i linoleic són àcids grassos essencials per al creixement i desenvolupament normal dels nens.